Hotels bij Dublin Airport // onafhankelijk online vergelijken

Bij Dublin Airport liggen verschillende hotels. Het aanbod is groot, daarom hebben wij de beste of de dichtstbijzijnde hotels op een rijtje gezet. De waardering is de waardering van gebruikers van de hotelreviewwebsite booking.com. Aangezien iedere gast een beoordeling kan schrijven is dit waarderingscijfer onafhankelijk. De beste 5 hotels bij Dublin Airport (gesorteerd op afstand van de luchthaven).

Hotels bij Dublin Airport

Het Maldron Hotel Dublin Airport is een van de twee hotels bij Dublin Airport dat letterlijk op het terrein van het vliegveld ligt. Een 24-uurspendeldienst naar de luchthaventerminal wordt dan ook gratis aangeboden. Je kunt ook lopen: je zult er minder dan 3 minuten over doen. De kamers zelf zijn prima; modern, gratis koffie en thee en gratis WiFi. Er is een restaurant met de naam Stir in het hotel aanwezig met een ontbijtbuffet en een a-la-carte diner. Je kunt gratis bij het hotel parkeren. Je kunt tegen een kleine toeslag gebruik maken v an de ALSAA Leisure Club. Hier is een zwembad, een fitnessruimte en een hot tub. Waardering: 8,2.

Het Radisson BLU Hotel Dublin Airport is een van de twee hotels bij Dublin Airport dat echt op het terrein van het vliegveld ligt. Er wordt een gratis 24-uurs pendeldienst van en naar de terminals aangeboden. In het hotel zelf is gratis WiFi te vinden, een gratis (eenvoudig) ontbijt en een moderne lobby met de vertrek en aankomsttijden van de vliegtuigen. Het T3 Bar en Restaurant biedt een vleesbuffet aan voor de lunch, en een a-la-cartemenu voor het diner. De ALSAA Leisure Club is gratis te betreden. Een zwembad, fitnessruimte, hot tub is hier te vinden. Waardering: 8,0.

Hotels iets verder weg

Het Clayton Hotel Dublin Airport ligt op 2,5 kilometer afstand van de luchthaven. Dit is zo’n 8 minuten rijden. Dat maakt niet uit want er is een gratis 24-uurspendeldienst van het hotel beschikbaar naar de terminals van Dublin Airport. In het hotel zelf kun je gebruik maken van gratis WiFi, een ondergrondse parkeergarage en een 24/7-koffiehoek. Versgemalen koffie wordt hier dag en nacht gemaakt, in combinatie met snacks. Het ontbijt is al vroeg beschikbaar (06:30) e er is een a-la-carte diner wat van 17:30-23:00 wordt geserveerd. Er is een fitnessruimte in het hotel. Waardering: 8,3.

Ook gratis WiFi in het Hotel Crowne Plaza Dublin Airport. Dit luxe hotel ligt op 2,6 kilometer afstand, gelijk met 5 minuten rijden. Je hoeft echter niet zelf te rijden, want er wordt een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven aangeboden door het hotel. Het ontbijt zit niet bij de prijs inbegrepen. Het is gekeken naar de waardering wel een van de betere hotels bij Dublin Airport. Waardering: 8,8.

Het Dublin Airport Manor is een bed&breakfast en ligt op 3,4 kilometer afstand van de luchthaven van Dublin; dit is iets minder dan 10 minuten rijden. Een 24-uursreceptie wordt aangeboden in dit hotel, waar WiFi en parkeermogelijkheden beiden gratis zijn. Pendeldienst is niet beschikbaar maar een taxi voor een vaste prijs kan wel worden geregeld. Waardering: 8,4.