Bestemmingen vanuit Nederland naar Dublin // Nederlands overzicht

Dublin Airport heeft ontzettend veel verschillende bestemmingen. Interessanter is vanuit waar in Nederland er vluchten naar Dublin gaan. Er zijn verschillende vliegtuigmaatschappijen die tussen Nederland en Dublin vliegen. Wij zetten de belangrijkste Europese luchthavens met een verbinding naar Dublin Airport op een rijtje. Kortom: de voor Nederlanders belangrijkste bestemmingen van Dublin Airport.

Vanuit Nederland – AMS/EIN

Vanuit Nederland vliegen Aer Lingus, KLM en Ryanair vanuit Amsterdam (AMS) naar Dublin. Op het moment kun je zo’n 14 keer per dag kiezen voor een retourtje Amsterdam – Dublin, Ryanair biedt er 4 aan. Door de hoge frequentie is Amsterdam de op 7 na populairste bestemming van Dublin Airport. De vliegreis duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Ryanair vliegt ook tussen Eindhoven (EIN) en Dublin op en neer. Deze vlucht gaat helaas maar 1 keer per dag.

Vanuit België – BRU/CRL

Vanuit België vliegen Aer Lingus in samenwerking met partners en Ryanair vanuit Brussel Airport (BRU) naar Dublin Airport. Ryanair vliegt circa 3x per dag, Aer Lingus circa 2x per dag. Hierdoor staat Brussel ook in de top bestemmingen van Dublin Airport, en wel op plaats 15. Vluchtduur: 1 uur en 45 minuten.

Ryanair vliegt ook nog op de meeste dagen 1x per dag vanuit Charleroi Airport (CRL) richting Dublin.